Wie zijn wij

HI!

Wij zijn Jacky en Conny en in 2019 openden wij onze vintage kledingwinkel in Enschede. 

Het begon met het verkopen van Jacky's oude bandkleding uit de 90s en nu een fijne vintageshop met allerlei unieke handpicked vintage uit voornamelijk Italië. We selecteren onze collectie met de hand, onze ogen en met a lot of love. 

Je vindt bij ons vintage originals uit de jaren 60 tot en met de 00's, maar we zijn ook gek op designer kleding, accessoires en tassen.

Binnen Studio Spitsbaard Vintage houden we een zo duurzaam mogelijke bedrijfsvoering aan. Dat doen we door kleding te verkopen die al bestaat en dus niet opnieuw gemaakt hoeft te worden maar ook door niet meer bruikbare stoffen en kleding te verwerken in onze eigen lijn “UP YOU GO!" Er worden nieuwe draagbare kledingstukken ontworpen en met de hand in elkaar gezet. Ook wordt er kleding gerepareerd. Zo dragen wij (en jij!) een klein steentje bij aan een circulaire economie. 

We vinden veel stijlen tof en daarom kun je bij Studio spitsbaard Vintage ook je hart ophalen aan vintage stropdassen en strikken en zijden shawls, sexy bustiers, en vintage collectables.

Maar ook Levi's uit de 90s en flower power uit de 70s. Allemaal stukken die nog jaren en jaren gedragen kunnen worden vanwege hun kwaliteit van vroeger. Things were made to last!

Ben je fotograaf of stylist, zoek je inspiratie of informatie? Contact ons gerust voor een date.

Je kunt bij ons ook een zoekopdracht aanvragen.

We zijn altijd bereikbaar voor vragen en aanvragen, of een hallo! 

Liefs,

Conny en Jacky

/pages/studio-spitsbaard-vintage 

  • Wil je de winkel én ons even voor jezelf? Vraag naar de mogelijkheden.

    Duurzame kleding voor modern souls

    • De kleding die je koopt bij Studio Spitsbaard is zorgvuldig via handpick geselecteerd. Veel komt uit Italie. Elk kledingstuk wat je ziet bij ons is gewassen, gereinigd en/of gestoomd. Zo kun je je nieuwe item meteen aan! Verzenden gebeurt binnen 2 dagen.

    vintage dames en herenkleding gedragen door 2 jonge mensen met lang zwart en rood haar